Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

 

Home > Laatste beoordelingen

Laatst ingevoerde foto's

 - Allée d'accès au camping

Foto: Arnould Leclercq

Saint Izaire -

 - Fachada de la casa

Foto: Isidoro

Santa Clara -

 -

Foto: Alex Azier

Curacao -

Laatste beoordelingen

Lieneke Wijnia

Refugium der Liebe
( Appartement in Berlijn - Duitsland )

Het appartement is groot en goed verzorgd. Erg bijzonder is de klassieke inrichting, wat het appartement sfeervol maakt. Voorzien van alle gemakken en een prettige douche. We verbleven hier toen het erg warm was, en je kunt niet zo veel ramen open zetten, dat is jammer. Het appartement ligt goed centraal ten opzichte van de stad, maar weinig horeca in de buurt, daardoor weer wat rustiger.

22-06-2018

M.de Groot

Long Beach Resort (1)
( Hotel in Koggala - Sri Lanka )

Hotel erg toe aan renovatie,alles is oud en versleten.Hotel heeft een groot vochtigheidsgraad probleem .Eten matig, erg ongezellig en luidruchtig restaurant.Ligt aan een drukke weg en er is niets te doen.

22-06-2018

Ferry en Jolanda

Sensitive Premium Resort & Spa
( Hotel in Belek / Aksu / Kadriye - Turkije )

Zeer mooi en schoon hotel, vriendelijk personeel en goede service.
Goede en gevarieerde buffetten.
lobbybar, strandbar, poolbar, restaurant, snackbar en 3 keuze restaurants (lobbybar 24 uur geopend.
Schoonmaak kamer c.q. handdoeken 7 x per week.
Verschoning bedden 3x per week en elke dag bijvullen van de minibar (cola, sinas, vruchtendrank, water en bier)
Strand op loopafstand +/- 450meter maar er rijd ook een shuttlebusje om het half uur..
supermarkt aan de overkant en kleine bazaar op ongeveer 15 minuten lopen.

22-06-2018

Peter-Paul van den Elsen

Monolocale Garibaldi
( Appartement in Loano - Italië )

Appartement voldeed totaal niet aan de beloofde voorzieningen.Drie hoog met 1 raam met zogenaamd uitzicht op de stad.Aircondtioning ontbrak.Erg sfeerloos.Slaap;bank aan vervanging toe en stond onder de verwarmingsketel.Strand in de buurt,maar niet toeganglijk zonder te betalen.Al met al zeer sober appartement dat heel erg tegenviel.Na 1 nacht weer vertrokken.

22-06-2018

Irene van Olden

La Mésange Bleue
( Vakantiehuis in Patignies - België )

Wij zijn hier oktober 2017 geweest.
Het was een kort verblijf maar zo goed bevallen dat we zeker nog eens terugwillen, we hadden erge pech met het weer en gezondheidsklachten dus we moeten het zeker nog eens overdoen. Erg leuk ingericht huis, prima slaapkamers en bedden, keuken van alle gemakken voorzien en tijdens slecht weer tal van dvd's om te kijken, we verbleven hier met 5 kleine hondjes die heerlijk in de tuin konden rondstruinen. Zeer rustige ligging met een prachtig uitzicht.

21-06-2018

Gerardus

Erve Pongert
( Vakantiehuis in Markelo - Nederland )

Erve pongert is gelegen op een rustige lokatie met prachtig uitzicht, hier kan je nog spreken van rust en ruimte , je huurt hier een 6 persoons accomodatie, zijnde de helft van een woonboerderij

21-06-2018

Ralf Heffels

Dernau
( Camping in Dernau - Duitsland )

heerlijke kleine camping met zeer schoon sanitair. Direkt aan de camping stroomt de Ahr waarin de kinderen zich kostelijk amuseren. In het kleine dorpje op 5 minuten lopen ligt een kleine supermarkt, bakker, restaurants en een heerlijke ijssalon.

21-06-2018

Peter

Granit (11)
( Hotel in Ohrid - Macedonië )

Van 10 t/m 20 juni 2018 in dat hotel gezeten.
Prachtig uitzicht op het meer en een leuk zwembad.
Daar is eigenlijk alles mee gezegd.
Het eten is 9 op 10x steen en steenkoud.
De keuze is matig en dat geldt ook voor het ontbijt.
Patat bakken kunnen ze niet.
Nog nooit zulke slappe en vette drek dat de naam patat mee kreeg in mijn leven gegeten.
En ben 67.
Het hele All-In is karig.
Bar sluit al om 10 uur 's-avonds en daarna kun je nog wel krijgen maar moet je betalen.
Terwijl je toch echt All-In hebt geboekt.
Een bakje chips of wat nootjes kunnen er ook niet af.
Het is er gruwelijk saai
Niets wordt georganiseerd.
Geen live muziek,geen spelletjes.
Wandelen in de omgeving is onmogelijk of je moet je dood willen laten rijden op een doorgaande weg.Stoep of wandelpad is er in de wijde omgeving niet.Je bent een hotelgevangene daar.

20-06-2018

Peter

Granit (11)
( Hotel in Ohrid - Macedonië )

Van 10 t/m 20 juni 2018 in dat hotel gezeten.
Prachtig uitzicht op het meer en een leuk zwembad.
Daar is eigenlijk alles mee gezegd.
Het eten is 9 op 10x steen en steenkoud.
De keuze is matig en dat geldt ook voor het ontbijt.
Soms lekker maar soms ook een smakeloze hap.
Patat bakken kunnen ze niet.
Nog nooit zulke slappe en vette drek dat de naam patat mee kreeg in mijn leven gegeten.
En ben 67.
Het hele All-In is karig.
Bar sluit al om 10 uur 's-avonds en daarna kun je nog wel krijgen maar moet je betalen.
Terwijl je toch echt All-In hebt geboekt.
Een bakje chips of wat nootjes kunnen er ook niet af.
Het is er gruwelijk saai
Niets wordt georganiseerd.
Geen live muziek,geen spelletjes.
Wandelen in de omgeving is onmogelijk of je moet je dood willen laten rijden op een doorgaande weg.Stoep of wandelpad is er in de wijde omgeving niet.Je bent een hotelgevangene daar.

20-06-2018

Peter

Granit (11)
( Hotel in Ohrid - Macedonië )

Van 10 t/m 20 juni 2018 in dat hotel gezeten.
Prachtig uitzicht op het meer en een leuk zwembad.
Daar is eigenlijk alles mee gezegd.
Het eten is 9 op 10x steen en steenkoud.
De keuze is matig en dat geldt ook voor het ontbijt.
Soms wel lekker maar soms ook een smakeloze hap.
Patat bakken kunnen ze niet.
Nog nooit zulke slappe en vette drek dat de naam patat mee kreeg in mijn leven gegeten.
En ben 67.
Het hele All-In is karig.
Bar sluit al om 10 uur 's-avonds en daarna kun je nog wel krijgen maar moet je betalen.
Terwijl je toch echt All-In hebt geboekt.
Een bakje chips of wat nootjes kunnen er ook niet af.
Het is er gruwelijk saai
Niets wordt georganiseerd.
Geen live muziek,geen spelletjes.
Wandelen in de omgeving is onmogelijk of je moet je dood willen laten rijden op een doorgaande weg.Stoep of wandelpad is er in de wijde omgeving niet.Je bent een hotelgevangene daar.

20-06-2018

Vakantienieuws | Vakantie links Naar boven | Home

 

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

 

0.027 sec

*